Regesta mbi Lidhjen e Prizrenit - Marjaniq, Daniela (Instituti i Historisë "Ali Hadri" Kosovë, 2025)
Regesta mbi Lidhjen e Prizrenit në fondin e Arkivit Shtetëror të Kroacisë (ASHK). Shkrimet mbi Kryengritjen Boshnjake 1871-1881. (Akten des k.k. General-Kommandos Zagreb Grenz-Verwaltung Praisidial).